Visa orginalspråket

IVA Konferenscenter
– en förstklassig upplevelse!

Ring 08-791 30 00 Boka online

Historiskt och modernt – Boka konferens mitt i Stockholm city!

Er konferens i Stockholm finner ett elegant hem i välkända IVA-huset på Grev Turegatan mitt i city. Hela fastigheten andas kunskap och klokskap och kombinerat med vårt breda moderna konferensutbud är förutsättningarna för möten av olika slag de bästa tänkbara.

Lokalerna är vackra och citypulsen nära. Här möts ni av en kreativ miljö i kombination med lugn och ro – med riktigt bra service förstås. Teknisk support när det behövs och personal som är positiv och lösningsorienterad. Den goda maten sätter rätt inramning och bidrar till ett gott resultat på dagen.

Konferens & lokaler

På IVA Konferenscenter finns tio konferenslokaler och sammanträdesrum i olika storlekar.

De olika mötesrummen är anpassade för både fysiska och digitala möten eller kombinationen av de båda, så kallade hybridmöten. Genomgående erbjuds teknik i framkant, där ni har tillgång till våra egna tekniker, som finns i huset för support så att ni ska få ett proffsigt genomförande.

Våra konferenslokaler

Mat och dryck för möten och fest

I den vackra festvåningen i vitt och guld serveras alla måltider. Här kan vi duka för 175 sittande gäster vid runda bord.

Med stuckaturtak och kristallkronor på rad skapas en härlig kontrast till de mer traditionella och klassiska mötesmiljöerna. Bankettsalen med sina fyra salonger har en längd på hela 49 meter och ger möjlighet till egen matsal om så önskas. På bufféer serveras både godsaker och nyttigheter till de välbehövliga fikapauserna under både för- och eftermiddag.

Festvåning

…med tillgång till Restaurang Grodan

Välkända Restaurang Grodan som finns i fastigheten svarar för allt det goda som serveras.

Mingel och tilltugg, konferensluncher eller festmiddagar. Allt tillagat med samma finess och med råvaror från utvalda leverantörer.

Om restaurang Grodan

Varför konferens på IVA Konferenscenter?

  • Avancerad konferensteknik med alla möjligheter
  • Fantastisk service – vi drivs av nöjda kunder!
  • Historiska lokaler mitt i Stockholm city
  • Mat och dryck från välkända restaurang Grodan i samma hus

Ledande konferensteknik

IVA Konferenscenter är en konferensanläggning som satsat stort på tekniskt krävande möten.

Mer om vår konferensteknik