Middag

God middag etter en dag med møter

Avsluta er konferens med middag! Många gånger kommer de bästa idéerna faktiskt när man lämnat konferenslokalen och sitter i en mer avslappnad miljö. Den vackra festvåningen i vitt och guld med gnistrande kristallkronor ger bästa förutsättningar för en riktigt trevlig middag. Menyerna skapas efter säsongens utvalda råvaror och serveras på tallrik eller buffé. Då festvåningen består av flera festsalar passar den sällskap från 10 till 175 gäster.

Konferansemiddag i en storslått ballsal

Vi har mange forskjellige festmenyer, sesongbaserte bufféer og tapasretter å velge mellom. I tillegg kommer forretter som kanapeer og kanapeer og selvfølgelig de deilige og smakfulle dessertene som utgjør en perfekt avslutning på kvelden.

Borddekkingen er ved runde bord med plass til åtte gjester ved hvert bord. I selskapslokalet er det plass til 88 gjester ved totalt 11 bord. Sammen med de fire tilstøtende salongene kan vi tilby middager for hele 170 sittende gjester. En enormt stor festsal på nesten 50 meter!

Planleggingen av middagen gjøres alltid sammen med vår hovmester Sylvester, som gjerne kommer med vinanbefalinger og ideer om alt fra borddekking til blomster og dekorasjoner.