Visa orginalspråket

Vår största konferenslokal på IVA Konferenscenter i Östermalm, Stockholm city är hörsalen Wallenbergsalen, med plats för 150 deltagare i bekväma fåtöljer. Det går även att sätta in ett antal extra stolar om det behövs. Wallenbergsalen är en toppmodern hörsal för events och konferenser, inredd med modern nordisk stil.

Här kan du läsa mer om Wallenbergsalen.

Kan man ha ett videomöte eller videokonferens hos er?

Absolut. IVA konferenscenter har både avancerad videokonferensutrustning installerad i våra större mötesrum samt enklare lösningar i våra mindre mötesrum. Man kan enkelt koppla upp sig med ljud och bild från olika enheter. Perfekt om man inte kan vara på plats, men ändå vill delta.
Oavsett om du bokar ett mötesrum, konferensrum eller hörsal på IVA Konferenscenter, så är lokalerna utrustade med modern och användarvänlig teknik för videomöte eller videokonferens. Vi är en konferensanläggning som satsat stort på tekniskt krävande möten.

Här kan du läsa mer om videokonferens och videomöte på IVA KonferenscenterÄr det möjligt att spela in eller filma mötet eller konferensen?

Ja, det går bra att spela in eller filma mötet/konferensen på IVA Konferenscenter, då vi har egen utrustning samt egna tekniker för det. I vår hörsal finns avancerad teknik, som en mindre studio för filmproduktion. Men vi har också en mobil lösning som fungerar i vår näst största lokal samt i festvåningen vid exempelvis frukostmöten. Hos oss på IVA Konferenscenter är konferensrummen och mötesrummen försedda med användarvänlig teknik för att ni ska få ut så mycket som möjligt av konferensvistelsen.

Här kan du läsa mer om ljud- och bildinspelning på IVA KonferenscenterKan man få hjälp med tekniken under mötet eller konferensen?

Tekniken är en utmaning, trots tester och genomgång kan något ändå sätta käppar i hjulet. Däremot vågar vi lova att vi har mycket bra resurser för att lösa eventuella problem som kan uppstå. Med egna tekniker och en löpande översyn av samtliga konferenslokaler, mötesrum och hörsalar etcetera, så är vi bra rustade.
Vi gör alltid vårt yttersta för att bokare och talare ska känna sig trygga vid genomförandet. På IVA Konferenscenter är vi tekniskt förberedda för att tillgodose de olika krav som uppstår på ett möte eller en konferens.

Här kan du läsa mer om konferenstekniken på IVA KonferenscenterKan ni hjälpa till med mat och dryck till minglet under mötet eller konferensen?

Vi samarbetar med Restaurang Grodan när det gäller allt som ska serveras på IVA Konferenscenter. Det är ett förstklassigt kök och en stor meny med både klassiker och nya spännande inslag. Restaurang Grodan erbjuder även bufféer och mingeltallrikar som passar för tillfället och budgeten. Maten är ett viktigt inslag på konferensen/mötet och med Restaurang Grodan garanterar vi riktigt god mat som ger en fantastisk helhetsupplevelse av vistelsen på IVA Konferenscenter.

Här kan du läsa mer om Restaurang Grodan och även se deras olika menyerKan man vara utomhus i trädgården i samband med mötet eller konferensen?

Man kan knappt tro att det bakom citypulsen vid Stureplan, mitt i Stockholm city, finns en så härligt grön oas. Vår trädgård används flitigt av konfererande gäster för fikapaus, men också en perfekt plats för välkomstdrinken innan middagen i samband med att du hyrt konferenslokaler, hörsal eller festvåning här på IVA Konferenscenter.

Här kan du se en bilder på trädgården på IVA KonferenscenterHur många deltagare rymmer den största möteslokalen?

Vår största konferenslokal på IVA Konferenscenter i Östermalm, Stockholm city är hörsalen Wallenbergsalen, med plats för 150 deltagare i bekväma fåtöljer. Det går även att sätta in ett antal extra stolar om det behövs. Wallenbergsalen är en toppmodern hörsal för events och konferenser, inredd med modern nordisk stil.

Här kan du läsa mer om Wallenbergsalen.Har ni en lokal som passar för frukostmöten?

För frukostmöten passar vår festvåning utmärkt. Här sitter man vid runda bord med 8 personer vid varje. Lokalen har ljudsystem med fyra trådlösa enheter. Vidare finns stor filmduk och projektor med bakprojektion. Festvåningen på IVA Konferenscenter på Östermalm, Stockholm city är i vackra sekelskiftslokaler, som varsamt har renoverats i nyklassicistisk stil.

Här kan du läsa mer om IVA Konferens festvåning och festlokaler.Erbjuder ni specialkost när vi beställer mat till mötet eller konferensen?

Det blir allt vanligare med kostavvikelser och vårt stora kök har bra kapacitet att hantera det.
Däremot är det viktigt att meddela detta i god tid innan mötet för en smidig service. Allergier, vegan och vegetarisk kost är självklarheter, däremot inte olika typer av dieter. IVA Konferenscenter samarbetar med Restaurang Grodan, som lagar förstklassig konferenslunch.

Läs mer och ta del av menyn på Restaurang GrodanVad gäller när man bokar er festvåning?

Festvåningen på IVA Konferenscenter används både för konferenser och för privata middagar och fester. Vid samtliga tillfällen gäller att all mat och dryck bokas via oss som anlitar restaurang Grodan. Här finns plats för 110 gäster och med salongerna (4 st) totalt 176 gäster. I festvåningen kan du njuta av den vackra sekelskiftslokalen, som är varsamt inredd i nyklassicistisk stil.

Här kan du läsa mer om festvåningen på IVA KonferenscenterVilken möblering är bäst för mötesrummet?

Möbleringen som vi föreslår beror på syftet med mötet. Vid utbildning och lärande är skolsittning eller u-bord att föredra. För ett styrelsemöte lämpar sig ett sammanträdesbord bäst. För mer kreativa möten kanske möblering i öar där man byter platser från för middag till eftermiddag. Några ståbord längt bak brukar vara uppskattat om man behöver variation. Vi på IVA Konferenscenter anpassar möblerna i mötesrummet eller konferenslokalen utefter de behov som mötet kräver.

Kolla gärna in våra olika konferensrum här.