Visa orginalspråket

Svenska Möten

Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att IVA Konferenscenter är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

IVA Konferenscenter äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk.

 

Hotell/Restaurang
Konferens

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Svenska möten ger mix av storstad och city – alltid med kvalitet

IVA Konferenscenter har varit nöjda medlemmar i många år. I Svenska Möten finns utvalda mötesanläggningar i Sverige och en mix av storstad och city, men också vackra herrgårdar och slott, alla med kreativa mötesmiljöer.

Samtliga anläggningar har passerat Svenska Mötens tuffa klassificeringssystem och är Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Dessutom har en egen utformad mötesutbildning tagits fram som vi alla medarbetare går för ännu bättre kunna hjälpa våra kunder med allt som krävs för att få till ett lyckat möte. Genom att guida kunden genom hela mötesplaneringen, ser vi till att företagens möten, konferenser och events har rätt format och inramning så att de uppsatta målen kan nås.

Drivande i utvecklingen av mötesupplevelsen

Med en tilläggstjänst kan Svenska Möten också erbjuda elektronisk deltagarhantering vilket brukar underlätta mycket vid större möten och events. Förutom att vara bokningsbolag är Svenska Möten också drivande i utvecklingen av mötesupplevelsen genom sitt engagemang i olika branschfrågor. Hållbarhet, digitalisering och det egna konferensmagasinet med massor av inspiration är några viktiga delar som man kontinuerligt arbetar med.

Svenska möten