Restaurant Grodan

Frosken er en ny klassiker

Restaurang Grodan, eller La Grenouille som den hette från början, öppnade i september 1985 och har sedan dess levererat den goda maten till oss på IVA Konferenscenter. Det innebär att Grodan under 2025 firar 40 år med samma ägare och på samma adress – Hipp hurra!

I lokalerna har dock drivits krog sedan slutet av 1800-talet. Restaurangen är indelad i olika miljöer med en klassisk anrik matsal, loungedel, gemytlig bar samt en mysig vinbar på nedre plan. Festvåningen en trappa upp var även den festvåning när fastigheten stod klar år 1898. I de vackra matsalarna som har plats för 175 sittande matgäster finns en egen köksmästare och restaurangchef med serveringspersonal, som ser till att allt håller högsta klass.

Mer om mat

En restaurant skapt av gjestene

Restaurant Grodan er i seg selv noe så uvanlig som en pub som er skapt i symbiose med gjestene. Her trives både stamgjester og det yngre publikummet, som sammen skaper en koselig og trivelig atmosfære. Smaksopplevelsen garanteres av vår dyktige kokk Luis Subirana og restaurantsjef Paulina Melkas Vila, som sammen sørger for at meny og vinanbefalinger går hånd i hånd.

Det finnes ulike miljøer under samme tak, alt for den rette anledningen. Vil du sitte i salongen, kirken, bakrommet eller den vakre spisesalen?

 

Vinsmaking til konferansen?

I underetasjen ligger vinbaren, et koselig og tilbaketrukket område for arrangementer og middagsselskaper.
Den store vinkjelleren rommer tusenvis av flasker og mange utsøkte sjeldenheter.

PS. Du vet vel at du kan bestille en kveld med vinsmaking hos oss?

Mer om vinsmaking

Råvarene til frosken

  • Alle matinnkjøp går gjennom Grodan, som kjøper lokalprodusert og økologisk mat så langt det er tilgjengelig til en pris som ikke er for dyr
  • Utvalget av drikkevarer (vin/øl) er tilgjengelig på rundt 15%
  • Matrester komposteres og omdannes til biogass
  • Økologisk melk
  • Fairtrade-kaffe
  • Ikke vann på flaske. Ferskfiltrerer Frog's eget vann, stille/boblevann
  • Prioritering av økologisk frukt og grønnsaker

En nyskapende klassiker blant Stockholms puber

Siden Grodan åpnet i 1985 har restauranten servert den gode maten til våre gjester her på IVA Konferansesenter. Grodan har også hatt samme eier siden den gang.

Mats Broström, en av eierne og den som driver Grodan, sier at han bukker og takker for hjelpen fra gjestene som har navigert restauranten til det vi har blitt - "en klassiker blant Stockholmspubene med en atmosfære som ikke kan designes eller presenteres i powerpoint-format".