Visa orginalspråket

Kick Off

Kick off för energi framåt

En kick off för företaget handlar om en inledning på något nytt, något som samlar personalen. Syftet med en kick off är att man ska förmedla de målsättningar och visioner som företaget har för det kommande året, för det kommande projektet, eller vad det är man ska inleda och starta upp. Och att inge ny energi!

Kick off mitt i Stockholm

Vi erbjuder olika miljöer beroende på vilket upplägg som önskas. Konferenslokal för viss del av dagen, kanske en aktivitet runt city med samling i trädgården. Kvällen kan avrundas med stående mingel i vår stora foajé eller sittandes vid runda bord i festvåningen. Häftig underhållning, klassisk vinprovning eller kanske dans sätter tonen?

Kontakta oss med era önskemål!

Vad utgör en bra kick off?

En kick off handlar till en viss del om arbetet och jobbet, samt vad alla ska vara medvetna om när de påbörjar det nya. Men en kick off ska inte bara handla om jobb och seriösa saker, det handlar också om roliga aktiviteter och att umgås tillsammans i mer lättsamma former. Det är ofta i dessa sammanhang man stärker gemenskapen bland medarbetare och inger nya idéer.

Vårt tips är att när man planerar sin kick off, ska man fundera kring vad den ska leda till, alltså vad syftet är. När man är medveten om syftet så är det lättare att lyckas med en kick off.