Visa orginalspråket

Dagkonferens

Dagkonferens ett effektivt sätt att mötas

En dagkonferens är ett effektivt sätt att mötas. Miljöombyte, inspirerande samtal och kreativa workshops kan skapa ny energi och samhörighet i teamet. När tiden eller resurserna inte räcker till en längre konferens med övernattning, är en dagkonferens ett perfekt alternativ.

Dagkonferens i centrala Stockholm

Vi har moderna konferenslokaler och grupprum i olika storlekar som passar perfekt för er dagkonferens. Från det lilla mötet till det större har vi lokaler som tar upp till 150 personer. Alla lokaler förutom hörsalen har dagsljus och utsikt över vår lugna trädgård.

Avsluta er dagkonferens med en konferenslunch eller middag från Grodan, som alltid erbjuder något gott för gommen och vackert för ögat.

Det centrala läget mitt i Stockholm gör det enkelt att ta sig till oss, en viktig detalj för att kunna vara effektiv. Med kommunala färdmedel slipper du också leta parkering och blir en god klimatvän på köpet!

Våra konferenslokaler

Så får ni en lyckad dagkonferens

Receptet på en lyckad dagkonferens är förberedelse. Genom en noggrann planering klargörs konferensens syfte och mål. Dessutom skapar det mer engagemang hos deltagarna som fått agenda i god tid och kunnat förbereda sig. Summan av detta blir garanterat ett effektivt och givande möte och därmed till nytta för företaget.

Lägg därtill ett miljöombyte till vårt fantastiska konferenscenter, som har allt för att ni ska få en lyckad dag.