Visa orginalspråket
Visa alla bilder

Referenser

Valet av konferensanläggning styrs mycket av positiva omdömen.

När vi frågar våra nya kunder hur de hittade oss och de säger att det är på rekommendation från en nöjd vän eller kollega så blir vi så glada och stolta. Det är det bästa omdömet vi kan få.

Vi som arbetar här älskar service och gör allt vi kan för att våra besökare ska trivas och få ut det bästa av sitt besök. Att vara lyhörd, snabb, flexibel och vänlig är självklarheter för oss. Därför är det extra roligt när våra gäster spontant säger att det vi gör är bra. Nedan är några av alla positiva kommentarer vi fått den senaste tiden.

Jag är supernöjd, allt fungerade exemplariskt, mycket bra lokaler för både konferens och efterföljande möte, bra teknisk support. Måste även säga att maten var riktigt god.

Och är tacksam för både ert tålamod och ert bemötande.

David Sällh
Verkställande utskottschef - Trygghet

Vi hade det jättebra under vårt event i förra veckan, stort tack för allt jobb ni gjorde. Vi har bara ros att ge ut, vi tycker att ni gjorde ett kanonjobb i allt ni gjorde och vi ser fram emot att komma tillbaka till er för fler events.

Claes Malmberg
Associate Corporate Access

Vi var så nöjda med hela arrangemanget, ni är alltid så hjälpsamma och ställer upp när vi frågar om något. Finns absolut inget att klaga på. Därför är vi så glada att vi har möjlighet att komma tillbaka nästa år också.

Charlotte Nyblin
Ekonomiassistent

Allting fungerade bra, var väldigt nöjda med både lokaler, bemötande och maten. Tycker att lokalerna var bra anpassade för konferens och tekniken fungerade som det skulle. Jag kommer definitivt ha er i åtanke vid framtida bokningar och rekommendera er. Tack för en bra upplevelse.

Marcus Ivan Stjernström
Rektors handläggare

Vill bara tacka för ett mycket gott samarbete och en väldigt fin leverans av er igår!  Hälsa hela ditt gäng det! Jag är jättenöjd!

Hoppas kunna lägga fler evenemang hos er!

Susanne Klofsten
Kommunikationsansvarig SCAPIS

Vi har uppnått precis det vi ville med evenemanget och allt fungerade helt enligt plan. Flöden av besökare till och från, kring fika och lunch mm fungerade utmärkt. Teknik, ljud, bild mm fungerade perfekt. Ert tålamod med alla våra frågor och funderingar har varit berömvärt och den support vi fått har varit väldigt bra. Sammantaget är vi extremt nöjda och har Wallenbergsalen som förstahandsval om vi ska upprepa detta event. Återigen, stort tack! Vi hörs och ses!

Olle Ytterberg
Senior rådgivare totalförsvar

Fantastiska lokaler och en mycket god mat. Bra medarbetare som fixade allt som hörde till. Klart den bästa konferensen jag deltagit på. Stor eloge! Även om jag är svältfödd på fysiska utbildningstillfällen så tyckte jag att konferensen överträffade mina förväntningar.
Mycket bra strukturerat och tydligt. Bra lokal för alla föreläsningar och bekväma stolar med mycket utrymme.

Nina, Åsa, Åsa, Jonna, Annette

Superbra allt! Maten är toppen och servicen är utmärkt! Jag kan rekommendera er till alla! Allt bara flyter och trevliga tekniker och alla andra också. Det är bekvämt att boka hos er!

Åsa Peltomaa
Ekonomisk rådgivare

Vi är mycket nöjda med er leverans, jag tycker ni är lyhörda och alltid trevliga, maten/snittarna som serverades var uppskattade. Känns väldigt tryggt att arrangera event hos er!

Johan Önneberg
Head of Certified Adviser