Visa orginalspråket

Vanliga frågor

Få svar på dina frågor om IVA konferenscenter

Att ordna ett lyckat möte eller event kräver sin planering och det är ofta detaljerna som gör den stora skillnaden. Med en god framförhållning kan man ofta både locka rätt deltagare och få intressanta talare samt önskad plats och datum.

Vi har samlat det som efterfrågas mest hos oss och hoppas att det ska underlätta för dig som fått den roliga uppgiften att boka nästa möte.

Vår FAQ uppdateras löpande för att vara så aktuell som möjligt.

Vanligaste frågor


Kan ni hjälpa till med mat och dryck till minglet under mötet eller konferensen?

Vi samarbetar med Restaurang Grodan när det gäller allt som ska serveras på IVA Konferenscenter. Det är ett förstklassigt kök och en stor meny med både klassiker och nya spännande inslag. Restaurang Grodan erbjuder även bufféer och mingeltallrikar som passar för tillfället och budgeten. Maten är ett viktigt inslag på konferensen/mötet och med Restaurang Grodan garanterar vi riktigt god mat som ger en fantastisk helhetsupplevelse av vistelsen på IVA Konferenscenter.

Här kan du läsa mer om Restaurang Grodan och även se deras olika menyerKan man få hjälp med tekniken under mötet eller konferensen?

Tekniken är en utmaning, trots tester och genomgång kan något ändå sätta käppar i hjulet. Däremot vågar vi lova att vi har mycket bra resurser för att lösa eventuella problem som kan uppstå. Med egna tekniker och en löpande översyn av samtliga konferenslokaler, mötesrum och hörsalar etcetera, så är vi bra rustade.
Vi gör alltid vårt yttersta för att bokare och talare ska känna sig trygga vid genomförandet. På IVA Konferenscenter är vi tekniskt förberedda för att tillgodose de olika krav som uppstår på ett möte eller en konferens.

Här kan du läsa mer om konferenstekniken på IVA KonferenscenterÄr det möjligt att spela in eller filma mötet eller konferensen?

Ja, det går bra att spela in eller filma mötet/konferensen på IVA Konferenscenter, då vi har egen utrustning samt egna tekniker för det. I vår hörsal finns avancerad teknik, som en mindre studio för filmproduktion. Men vi har också en mobil lösning som fungerar i vår näst största lokal samt i festvåningen vid exempelvis frukostmöten. Hos oss på IVA Konferenscenter är konferensrummen och mötesrummen försedda med användarvänlig teknik för att ni ska få ut så mycket som möjligt av konferensvistelsen.

Här kan du läsa mer om ljud- och bildinspelning på IVA KonferenscenterKan man ha ett videomöte eller videokonferens hos er?

Absolut. IVA konferenscenter har både avancerad videokonferensutrustning installerad i våra större mötesrum samt enklare lösningar i våra mindre mötesrum. Man kan enkelt koppla upp sig med ljud och bild från olika enheter. Perfekt om man inte kan vara på plats, men ändå vill delta.
Oavsett om du bokar ett mötesrum, konferensrum eller hörsal på IVA Konferenscenter, så är lokalerna utrustade med modern och användarvänlig teknik för videomöte eller videokonferens. Vi är en konferensanläggning som satsat stort på tekniskt krävande möten.

Här kan du läsa mer om videokonferens och videomöte på IVA Konferenscenter