Visa orginalspråket

Konferenser

Allt för en effektiv konferens

Uppnå företagets mål, planera er nästa strategi med ditt team och upptäck nya idéer i ett av våra trivsamma mötesrum i en inspirerande omgivning. Hos oss kan ni ha både rofyllda och effektiva konferenser i en klassiskt modern miljö mitt i citykärnan i Stockholm. Teknisk support får ni när det behövs och personal som är lösningsorienterad och glad. Men vi tänker förstås också på god mat och lysande resultat!

Styrelsemöten, utbildningar, eller seminarium – Här kan ni konferera effektivt för en dag och runt hörnet finns alla kommunikationer för en smidig hemresa.

Vad utgör en lyckad konferens?

En viktig del av en konferens är möjligheten till att möta kollegor och diskutera med dem vid sidan av den schemalagda delen. Det är också ofta då det bästa idéerna dyker upp. Med modern, förstklassig teknik kommer upplevelsen av er konferens att höjas ytterligare.

Ladda hem vår checklista för en lyckad konferens.

Vår konferensteknik

Stockholms godaste konferenslunch?

Vad som serveras bidrar även det till helheten. Fräscht, mättande gott och sötsaker däremellan är vad som utlovad här hos oss. I anslutning till er konferenslokal finns foajéer där vi dukar fram kaffetörstsläckare och goda tilltugg. Lunchen serveras i vår vackra festvåning eller i en av salongerna, samtliga från sekelskiftet. Den goda maten kommer från klassiska restaurang Grodan, som är belägen i vår fastighet sedan 35 år tillbaka.

Om Grodan