Visa orginalspråket

Möten

Möten i riktigt snygga mötesrum

Vilken typ av möte önskar ni? En utbildning, styrelsemöte, konferens eller kanske en kreativ workshop? Oavsett vilket, så har vi 10 olika mötesrum att erbjuda, alla med den senaste tekniken och med bekväm, snygg möblering. Här kan ni hålla det lilla mötet för fyra personer eller det större upp till 150 personer.

Våra mötesrum

Möten med alla möjligheter

Som nämnt ovan har våra lokaler utrustats med modern och användarvänlig teknik, som är anpassad till rummets storlek. Här kan ni hålla möten med telefon- och videokonferens och i de större lokalerna även webbsända och spela in. För att allt ska rulla på som det ska har vi egna tekniker som stöd, som hjälper er att få en optimal upplevelse av tekniken.

Våra historiska, men moderna, lokaler är snyggt inredda med god ventilation och har i största utsträckning uppkoppling mot bildskärm. Här hålls dagligen en stor bredd av möten, inte minst hybridmöten som seglat upp som en favoritform för många under de senaste åren.

Vår konferensteknik

Boka lokal med guldläge

IVA Konferenscenter ligger beläget mitt i hjärtat av Stockholm. Det gör det enkelt att ta sig hit och vidare med kommunala transportmedel. Och när mötet är över kan ni kliva rakt ut i den pulserande staden, förhoppningsvis med nya insikter och energi till företaget.

 

Kontakta oss och boka möte