Visa orginalspråket

Seminarium

Öppna seminarium på IVA Konferenscenter

Till seminarium räknas konferenser för mindre, publika sammankomster. Vår egen organisation Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien bjuder löpande in till öppna seminarium i olika ämnen. Dessa är öppna och gratis för alla intresserade.

En akademisk konferens, eller symposium som det heter, brukar ha deltagare från flera olika organisationer och universitet.

Seminarium på IVA

Håll ett eget seminarium hos oss

Ett seminarium kan förstås också vara en del av en konferens. Hos oss finns alla möjligheter att hålla lyckade seminarium som kan efterföljas av diskussion av övriga åhörare. Med professionell streaming och inspelning kan seminariet delas med dem som inte hade möjlighet att närvara. För extra trygghet kan ni boka en av våra tekniker, som finns på plats som stöd under seminariets gång.

Vi brukar tipsa om att möblera om under dagen för att få omväxling och lite aha- upplevelse. Från talarstol till fåtöljer, ändra ljussättning och spela intromusik. Är det många talare är det en fördel att blanda presentationer med filminslag och frågor till publiken som då känner mer delaktighet.

Boka lokal för seminarium