Mat & Dryck – Konferenslunch, mingelmat och festmiddagar

Våra menyer för konferenslunch uppdateras varannan vecka och erbjuder alltid ett val av kött, fisk eller vegetariskt. Hela sällskapet väljer samma rätt, dock finns alltid alternativ för de gäster som behöver specialkost av något slag.

Lunchmeny vecka 17

  • Måndag

    Lammstek med rostade rotfrukter och limecrème Halstrad röding, primörpotatissallad, gräslökssås
  • Tisdag

    Örtmarinerad kycklingfile, krämig polenta, dragoncreme Bakad kolja, hummer och tomatsky, dillslungade primörer
  • Onsdag

    Bräserad lammbringa, syrliga rotfrukter, lammsky Rödbetsgravad lax med pepparrotscrème, syrad rättika och potatissallad
  • Torsdag

    Glaserad oxbringa, heta pickles, limeyoghurt Lättrimad torsk, confiterad fänkål, paprikasalsa
  • Fredag

    Lammfärsbiffar, fetaostcrème, broccolisallad Inkokt lax, dillmajonnäs, picklad gurka, primörpotatissallad
  • Veckans vegetariska

    Biff på belugalinser och sesamfrön, auberginestomp, marinerade vita bönor, picklad salladskål

I konferenslunchen ingår sallad, smör, bröd, lunchdryck, kaffe samt chokladbit. Hela sällskapet enas om en av våra menyer (kött, fisk eller fågel). Om ni har särskilda önskemål, t.ex. för allergiker eller vegetarianer, så ordnar vi självklart det, vänligen meddela oss i samband med beställningen. Avbokningar och ändringar som uppstår inom fyra arbetsdagar före konferensdag debiteras. Samtliga menyer ovan 265 kr per person, exklusive moms.