Mat & Dryck – Konferenslunch, mingelmat och festmiddagar

Våra menyer för konferenslunch uppdateras varannan vecka och erbjuder alltid ett val av kött, fisk eller vegetariskt. Hela sällskapet väljer samma rätt, dock finns alltid alternativ för de gäster som behöver specialkost av något slag.

Lunchmeny vecka 46

  • Måndag

    Pancettalindad kyckling ballotine,örtris, persiljecrème Chilibakad laxfjäril, duchessepotatis, säsongsgrönsaker
  • Tisdag

    Koreansk färsbiff, pumpacrème, spetskål Tomat och dillfylld spättafilé, tomatvinägrett, matvetesallad
  • Onsdag

    Kalvstek, dragoncrème, rostade rotfrukter Halstrad röding, fänkål, dillsås
  • Torsdag

    Glaserad fläskkarré, picklad zucchini, auberginestomp Halstrad gös, Sandefjordsås, pressad potatis
  • Fredag

    Färserad lammbog, het tomatsås, pak choy Fiskgratäng på torsk, lax, och blåmusslor
  • Veckans vegetariska

    Svamp och rödbetsbourguignon potatispuré, rostad grönkål

I konferenslunchen ingår sallad, smör, bröd, lunchdryck, kaffe samt chokladbit. Hela sällskapet enas om en av våra menyer (kött, fisk eller fågel). Om ni har särskilda önskemål, t.ex. för allergiker eller vegetarianer, så ordnar vi självklart det, vänligen meddela oss i samband med beställningen. Avbokningar och ändringar som uppstår inom fyra arbetsdagar före konferensdag debiteras. Samtliga menyer ovan 265 kr per person, exklusive moms.