Mat & Dryck – Konferenslunch, mingelmat och festmiddagar

Vi lever efter principen att god mat bidrar till goda möten och därför är vi särskilt glada över vårt samarbete med restaurang Grodan, vår granne sedan 1985. Här finns ett brett menyutbud, stor mat och dryckeskunskap och höga kvalitetskrav. Tillsammans kan vi erbjuda er allt från frukostbufféer, konferensluncher, mingelmat och exklusiva festmiddagar. Vår kock Niklas Engkvist och restaurangchef Paulina M Vila ser till att alla våra gäster blir väl omhändertagna och får den bästa smakupplevelsen hos oss.

Våra menyer för konferenslunch uppdateras varannan vecka och erbjuder alltid ett val av kött, fisk eller vegetariskt. Hela sällskapet väljer samma rätt, dock finns alltid alternativ för de gäster som behöver specialkost av något slag.

Lunchmeny vecka 24

  • Måndag

    *Pannbiff, saltgurka, löksky och potatispure *Konfiterad kummel, hummer och tomatsky, pickle sallad samt kokt potatis
  • Tisdag

    *Vitlöksspäckad lammstek, potatissallad, picklad lök med kryddig lammsky *Räkfylld rödspättafilé,bryntgrädde och kokt potatis
  • Onsdag

    *Bakat kalvinnanlår, råstekt sparris, dragonsky med saltbakad potatis *Ångad torsk, stekt bacon, pepparrot och senap- och dragonsås
  • Torsdag

    *Lammbringa, lammsky, stekt spetskål med persiljeslungad potatis *Halstrad Lax, karamelliserad lök, hummermajonäs samt primörsallad
  • Fredag

    *Wallenbergare, ärtor, lingon, brynt smör med potatispure *Bakad röding, citronstuvad spenat med friterad färskpotatis
  • Veckans vegetariska

    *Ugnsbakad rotselleri, sotad lök, smörstekta svampar med het pickelsallad

Lunchmeny vecka 25

  • Måndag

    *Lammfärsjärpar, het tomatsås med rotfruktssallad *Bakad torsk, hackat ägg, räkor, pepparrot samt brynt smör
  • Tisdag

    *Stekt flankstek med chimmichurri och rostade grönsaker *Fiskgratäng på torsk, lax och blåmusslor
  • Onsdag

    *Chermoulakryddad fransyska, frisk kålsallad och limeyoghurt *Torsk, tomatsky, aioli, krutonger
  • Torsdag

    *Rostbiff med ljummen potatissallad & rostad lök *Sej med pickles, fermenterad chilimajonnäs samt potatispure
  • Fredag

    *Calvcuvette, kimchi, mynta yoghurt och rostad potatis *Torsk med smörkokt purjolök, sockerärtor, vitvinssås med kokt potatis
  • Veckans vegetariska

    *Dressad quinoa sallad, het ratatouille samt rostad sötpotatis

I konferenslunchen ingår sallad, smör, bröd, lunchdryck, kaffe samt chokladbit. Hela sällskapet enas om en av våra menyer (kött, fisk eller fågel). Om ni har särskilda önskemål, t.ex. för allergiker eller vegetarianer, så ordnar vi självklart det, vänligen meddela oss i samband med beställningen. Avbokningar och ändringar som uppstår inom fyra arbetsdagar före konferensdag debiteras. Samtliga menyer ovan 265 kr per person, exklusive moms.