Mat & Dryck – Konferenslunch, mingelmat och festmiddagar

Våra menyer för konferenslunch uppdateras varannan vecka och erbjuder alltid ett val av kött, fisk eller vegetariskt. Hela sällskapet väljer samma rätt, dock finns alltid alternativ för de gäster som behöver specialkost av något slag.

Lunchmeny vecka 4

  • Måndag

    Pannbiff, löksky, inlagd gurka, potatispuré Torsk, blomkålscrème, rostad blomkål, kokt potatis
  • Tisdag

    Lammbringa, het tomatsås, örtris Citronbakad lax, broccolicrème, ångade grönsaker
  • Onsdag

    Kycklingballotine, rostade rotfrukter, limeyoghurt Halstrad röding, pepparrotscrème, gurksallad
  • Torsdag

    Brässerat kalvlägg, rostad potatis, bönsallad Bakad långa, potatis- och grönärtsstomp, grönärtscrème
  • Fredag

    Örtmarinerad fransyska, rostad rotselleri, dragoncrème Halstrad regnbåge, matvetesalad, dillcrème
  • Veckans vegetariska

    Rödvinsbrässerad rödbeta, svampkrokett, syrlig kålsallad

I konferenslunchen ingår sallad, smör, bröd, lunchdryck, kaffe samt chokladbit. Hela sällskapet enas om en av våra menyer (kött, fisk eller fågel). Om ni har särskilda önskemål, t.ex. för allergiker eller vegetarianer, så ordnar vi självklart det, vänligen meddela oss i samband med beställningen. Avbokningar och ändringar som uppstår inom fyra arbetsdagar före konferensdag debiteras. Samtliga menyer ovan 265 kr per person, exklusive moms.