Mat & Dryck – Konferenslunch, mingelmat och festmiddagar

Vi lever efter principen att god mat bidrar till goda möten och därför är vi särskilt glada över vårt samarbete med restaurang Grodan, vår granne sedan 1985. Här finns ett brett menyutbud, stor mat och dryckeskunskap och höga kvalitetskrav. Tillsammans kan vi erbjuda er allt från frukostbufféer, konferensluncher, mingelmat och exklusiva festmiddagar. Vår kock Niklas Engkvist och restaurangchef Paulina M Vila ser till att alla våra gäster blir väl omhändertagna och får den bästa smakupplevelsen hos oss.

Våra menyer för konferenslunch uppdateras varannan vecka och erbjuder alltid ett val av kött, fisk eller vegetariskt. Hela sällskapet väljer samma rätt, dock finns alltid alternativ för de gäster som behöver specialkost av något slag.

Vecka 47-48

  • Måndag

    Älgfärsbiffar, viltsås, svartvinbär, pressgurka, örtslungad potatis Laxquenneller, vitvinsås, blandade ärtor, vitvinssås
  • Tisdag

    Örtbakad majskyckling, saffransris, jalapenokräm, syrliga grönsaker Konfiterad kolja, tomatsky, salladskål, potatispure
  • Onsdag

    Bakad fläsksida, stuvad spetskål, rödvin sås, potatisstomp Bakad röding, sikromsås, rostade rädisor, kokt potatis
  • Torsdag

    Marinerat kalvinnanlår, rostad vitllökssky, rödkål, friterad kulpotatis Sej, tomat och fänkålsky, rostade morötter, saffransris
  • Fredag

    Lammfärsbiffar, het tomatsås, fetaostkräm, syrad sallad, örtris Ångad torsk, äggsås, gremolata, matvetesallad
  • Veckans vegetariska

    Beet wellington, pumpapure, pickle sallad

I konferenslunchen ingår sallad, smör, bröd, lunchdryck, kaffe samt chokladbit. Hela sällskapet enas om en av våra menyer (kött, fisk eller fågel). Om ni har särskilda önskemål, t.ex. för allergiker eller vegetarianer, så ordnar vi självklart det, vänligen meddela oss i samband med beställningen. Avbokningar och ändringar som uppstår inom fyra arbetsdagar före konferensdag debiteras. Samtliga menyer ovan 265 kr per person, exklusive moms.