Svenska English

Grodan

Restaurang Grodan eller La Grenouille som det hette från början, öppnade i september 1985 och har sedan dess levererat den goda maten till oss på IVA Konferenscenter. Men i lokalerna har drivits krog sedan slutet av 1800-talet. Festvåningen en trappa upp var även den festvåning när fastigheten stod klar år 1898. I de vackra matsalarna som har plats för 175 sittande matgäster finns en egen köksmästare och restaurangchef med serveringspersonal som ser till att allt håller högsta klass.

Själva Restaurang Grodan är något så ovanligt som en krog som skapats i symbios med gästerna. Här trivs både stammisar och den yngre publiken vilka tillsammans skapar en gemytlig och trevlig atmosfär. Maten som serveras på Grodan och i festvåningen tillagas bland annat av kockar som lagar mat till de svenska fotbollslandslagen, både dam och herr. Det gör förstås att både mat och fotbollsintresset är extra stort hos oss som arbetar här.

 Mats Broström, en av ägarna och som driver Grodan säger att han bugar och tackar för hjälpen av gästerna som navigerat restaurangen till vad vi blivit – ”en klassiker bland Stockholmskrogar med en ambience som inte låter sig designas eller presenteras i powerpoint-format”.

Våra råvaror
  • Alla matinköp går via Grodan som köper närproducerat och ekologiskt i den mån det finns att köpa till ett pris som inte blir alltför dyrt.
  • Dryckesutbudet (vin/öl) finns till ca 20%
  • Överbliven mat komposteras och blir till biogas
  • Ekologisk mjölk
  • Fairtrade kaffe
  • Inget buteljerat vatten. Vi använder oss av Fresh som filtrerar vårt eget vatten, stilla/bubblor
  • Ekologisk frukt

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta att använda denna webbplats samtycker du till att cookies används. Mer info

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close