Visa orginalspråket
Festarrangemang

Upplev vinets smakrika värld mitt i Stockholm

Utbudet och intresset för vin är stort för både nybörjare och riktiga vinproffs, där nyheter från vinets värld lockar smaklökarna. Att välja rätt vin till rätt sammanhang kan kännas som en hel vetenskap. Ärligt talat, hur många gånger har du inte valt vin baserat på att flaskan var fin?

Vinprovning är ett utmärkt tillfälle att umgås i lugn och ro och upptäcka nya smaker. Att avsluta konferensen eller kickoffen med vinprovning är en populär aktivitet hos oss.

Boka Vinprovning

Fakta om arrangemanget

Rött och vitt vin

Smakprovningar dryck/mat i kombination

Alternativt med genomförande i Grodans vinbar

Begär offert paulina@grodan.se

Hur går vinprovning till?

En vinprovning går ut på precis vad det låter som: Att prova vin. Genom att titta, dofta och smaka på vinet ska du analysera det och formulera vad du upplever. Det är vanligt att en vinprovning har ett tema, till exempel ett land, en druvsort eller en vinregion.

Provningsledaren (sommeliern) går under vinprovningen igenom de olika kännetecknen som präglar druvsorter och vintyper. Under vägledning av sommeliern provas sedan väl utvalda viner utifrån utseende, doft, smak och komposition. Det är ett perfekt tillfälle för att få passande vintips till sina favoriträtter!

Andra typer av Privata Event

Festarrangemang

Brunchbröllop

Drömmer du och din partner om ett minimalistiskt bröllop i en vacker festlokal? Hos oss på IVA kan ni få ett magiskt brunchbröllop.

Mer om brunchbröllop
Festarrangemang

Dop

Med ett nytt litet barn till världen är det självklart att fira! Ett dop är en härlig högtid där den lilla bebisen introduceras för vänner och familj.

Mer om dop
Festarrangemang

Bröllop

I vår vackra Bankettsal med sina fyra salonger finns de bästa förutsättningarna för fantastiska festarrangemang.

Mer om bröllop
Festarrangemang

Fest

I vår vackra Bankettsal med sina fyra salonger finns de bästa förutsättningarna för fantastiska festarrangemang.

Mer om fest
Festarrangemang

Minnesstunder

Den vackra inramningen i bankettsalen lämpar sig för alla tillfällen av högtidsdagar.

Mer om minnesstunder