Visa orginalspråket
Festarrangemang

Träffas och fira ditt barns födelse med att bjuda till dop

Med ett nytt litet barn till världen är det självklart att fira! Ett dop är en härlig högtid där den lilla bebisen introduceras för vänner och familj,
Våra vackra och ljusa lokaler skapar en fin inramning till ert barn dop. Den stora festvåningen i vitt och guld för större sällskap alternativt ett par av festvåningen salonger för att samla den närmsta familjen. I lokalen finns ljudanläggning med fyra mikrofoner för tal.

Vi dukar med runda bord med plats för 8 gäster vid varje bord. Linnedukar och linneservetter, ljuslyktor och blommor.  Ni kan också själva beställa/köpa in dekorationer som ni tycker om och som passar för arrangemanget. Det kan vara servetter och bordsdukar, och kanske några fina dekorationer så som banderoller, girlanger, serpentiner och vimplar.

 

Boka Dop

Mat och dryck till mottagningen

Efter dopet är det vanligt att man bjuder på dopfika, lunch, eller kanske till och med middag.
All den goda maten kommer från vår samarbetspartner restaurang Grodan belägen i samma hus. Det finns många olika menyförslag att välja på och ni får självklart ha önskemål.

Tänk på gästernas eventuella allergier. Vi har stor erfarenhet och kan erbjuda alternativ Kommer det många barn på kalaset? Då kan det vara en bra och roligt att bjuda på lite enklare barnmat – korv, pannkakor, makaroner och fruktspett är exempel på populära maträtter som brukar gå hem hos barn.
De kyrkor som är belägna i vår direkta närhet är Hedvig Eleonora kyrka, Gustav Adolfs kyrka samt Oscarskyrkan.

En liten guide till dig inför dopet med tips & idéer

Gästbok att spara

Låt gästerna skriva en hälsning till bebisen i en fin gästbok som ni sedan sparar. När barnet har vuxit upp kan ni få en ovärderlig stund där ni tillsammans läser alla hälsningar.

Stämningsfull musik

Det kan vara jättetrevligt med lite musik både på dopet och under mottagningen, fråga gärna någon musikervän om hen vill spela och/eller sjunga några sånger för barnet.

Aktivera barnen

Om det kommer barn på firandet, se till att de har något att göra. Det behöver inte vara något avancerat utan det kan räcka med att ställa fram en låda med leksaker eller tejpa fast ritpapper på bordet och lägga fram kritor.

Fadderpresent

Köp en fadderpresent om barnet har faddrar. Det kan vara en symbolisk gåva till faddern som ett minne av dopdagen, såsom ett personligt smycke, ett foto eller någonting annat som symboliserar barnets relation till faddern.

Fotograf

Ni kan anlita en professionell fotograf eller be någon bekant att vara ansvarig för att fotografera. En så pass viktig dag måste ju bli väldokumenterad!

Presentbord

Reservera ett bord på mottagningen som blir ett presentbord. Att öppna doppresenterna under mottagningen brukar även det vara populärt.

Ha roligt!

Det kan vara svårt att koppla av när det är mycket som ska fixas och ordnas med men överlåt stöket till oss. Det enda ni behöver göra är att njuta av dagen och fira ordentligt tillsammans med er nya fina bebis.

Andra typer av Privata Event

Festarrangemang

Brunchbröllop

Drömmer du och din partner om ett minimalistiskt bröllop i en vacker festlokal? Hos oss på IVA kan ni få ett magiskt brunchbröllop.

Mer om brunchbröllop
Festarrangemang

Bröllop

I vår vackra Bankettsal med sina fyra salonger finns de bästa förutsättningarna för fantastiska festarrangemang.

Mer om bröllop
Festarrangemang

Fest

I vår vackra Bankettsal med sina fyra salonger finns de bästa förutsättningarna för fantastiska festarrangemang.

Mer om fest
Festarrangemang

Vinprovning

Välkommen till en djupdykning i vinets smakrika värld.

Mer om vinprovning
Festarrangemang

Minnesstunder

Den vackra inramningen i bankettsalen lämpar sig för alla tillfällen av högtidsdagar.

Mer om minnesstunder