Visa orginalspråket

IVA Konferenscenter
– en förstklassig upplevelse!

Historiskt och modernt

Boka konferens mitt i Stockholm city!

Er konferens i Stockholm finner ett elegant hem i välkända IVA-huset på Grev Turegatan mitt i city. Hela fastigheten andas kunskap och klokskap och kombinerat med vårt breda moderna konferensutbud är förutsättningarna för möten av olika slag de bästa tänkbara.

Lokalerna är vackra och citypulsen nära. Här möts ni av en kreativ miljö i kombination med lugn och ro – med riktigt bra service förstås. Teknisk support när det behövs och personal som är positiv och lösningsorienterad. Den goda maten sätter rätt inramning och bidrar till ett gott resultat på dagen

Konferens & lokaler

På IVA Konferenscenter finns tio konferenslokaler och sammanträdesrum i olika storlekar.

De olika mötesrummen är anpassade för både fysiska och digitala möten eller kombinationen av de båda, så kallade hybridmöten. Genomgående erbjuds teknik i framkant, där ni har tillgång till våra egna tekniker, som finns i huset för support så att ni ska få ett proffsigt genomförande.

Våra konferenslokaler

Mat och dryck för möten och fest

I den vackra festvåningen i vitt och guld serveras alla måltider. Här kan vi duka för 175 sittande gäster vid runda bord.

Med stuckaturtak och kristallkronor på rad skapas en härlig kontrast till de mer traditionella och klassiska mötesmiljöerna. Bankettsalen med sina fyra salonger har en längd på hela 49 meter och ger möjlighet till egen matsal om så önskas. På bufféer serveras både godsaker och nyttigheter till de välbehövliga fikapauserna under både för- och eftermiddag.

Festvåning

…med tillgång till Restaurang Grodan

Välkända Restaurang Grodan som finns i fastigheten svarar för allt det goda som serveras.

Mingel och tilltugg, konferensluncher eller festmiddagar. Allt tillagat med samma finess och med råvaror från utvalda leverantörer.

Om restaurang Grodan

Varför konferens på IVA Konferenscenter?

  • Historiska lokaler mitt i Stockholm city
  • Festvåning och salonger i sekelskiftesstil
  • Avancerad konferensteknik med alla möjligheter
  • Egna konferenstekniker för service och support
  • Fantastisk service – vi drivs av nöjda kunder!
  • Mat och dryck från välkända restaurang Grodan i samma hus
  • En egen liten trädgård för fikapaus och mingel
  • Nära shopping, saluhall, vatten och natur

Vanliga frågor och svar


Frågor och svar
Vilken möblering är bäst för mötesrummet?

Möbleringen som vi föreslår beror på syftet med mötet. Vid utbildning och lärande är skolsittning eller u-bord att föredra. För ett styrelsemöte lämpar sig ett sammanträdesbord bäst. För mer kreativa möten kanske möblering i öar där man byter platser från för middag till eftermiddag. Några ståbord längt bak brukar vara uppskattat om man behöver variation. Vi på IVA Konferenscenter anpassar möblerna i mötesrummet eller konferenslokalen utefter de behov som mötet kräver.

Kolla gärna in våra olika konferensrum här.Har ni en lokal som passar för frukostmöten?

För frukostmöten passar vår festvåning utmärkt. Här sitter man vid runda bord med 8 personer vid varje. Lokalen har ljudsystem med fyra trådlösa enheter. Vidare finns stor filmduk och projektor med bakprojektion. Festvåningen på IVA Konferenscenter på Östermalm, Stockholm city är i vackra sekelskiftslokaler, som varsamt har renoverats i nyklassicistisk stil.

Här kan du läsa mer om IVA Konferens festvåning och festlokaler.Hur många deltagare rymmer den största möteslokalen?

Vår största konferenslokal på IVA Konferenscenter i Östermalm, Stockholm city är hörsalen Wallenbergsalen, med plats för 150 deltagare i bekväma fåtöljer. Det går även att sätta in ett antal extra stolar om det behövs. Wallenbergsalen är en toppmodern hörsal för events och konferenser, inredd med modern nordisk stil.

Här kan du läsa mer om Wallenbergsalen.Kan ni hjälpa till med mat och dryck till minglet under mötet eller konferensen?

Vi samarbetar med Restaurang Grodan när det gäller allt som ska serveras på IVA Konferenscenter. Det är ett förstklassigt kök och en stor meny med både klassiker och nya spännande inslag. Restaurang Grodan erbjuder även bufféer och mingeltallrikar som passar för tillfället och budgeten. Maten är ett viktigt inslag på konferensen/mötet och med Restaurang Grodan garanterar vi riktigt god mat som ger en fantastisk helhetsupplevelse av vistelsen på IVA Konferenscenter.

Här kan du läsa mer om Restaurang Grodan och även se deras olika menyerÄr det möjligt att spela in eller filma mötet eller konferensen?

Ja, det går bra att spela in eller filma mötet/konferensen på IVA Konferenscenter, då vi har egen utrustning samt egna tekniker för det. I vår hörsal finns avancerad teknik, som en mindre studio för filmproduktion. Men vi har också en mobil lösning som fungerar i vår näst största lokal samt i festvåningen vid exempelvis frukostmöten. Hos oss på IVA Konferenscenter är konferensrummen och mötesrummen försedda med användarvänlig teknik för att ni ska få ut så mycket som möjligt av konferensvistelsen.

Här kan du läsa mer om ljud- och bildinspelning på IVA KonferenscenterLedande konferensteknik

IVA Konferenscenter är en konferensanläggning som satsat stort på tekniskt krävande möten.

Mer om vår konferensteknik