Visa orginalspråket

Vanliga frågor om Bröllop

Bröllop

Här finner du svar på några av de vanligaste frågorna vi får från våra gäster gällande bröllop.
Går det att boka Fotobås via er?

Photo booth är en perfekt aktivitet på event och bröllop.
Vi hänvisar till leverantörer som Myselfie.se eller Eventomatic.se. Finns fler på nätet.Kan man ta med egen bröllopstårta eller bokas det via er?

Det går bra vilket som. När man tar med egen tårta tar vi ut en kostnad för servering.Har ni en bröllopskoordinator?


Nej, då det beroende på storlek på festen kan vara mycket omfattande. Vi ansvarar för lokal och mat och självklart frågor kring det. Sök gärna på bröllopskoordinator Stockholm på google för att boka ett besök hos lämplig bröllopskordinator.Kan man boka lokaler för privata evenemang som bröllop eller fester?

Vår vackra festvåning lämpar sig utmärkt för alla typer av firande. Födelsedagar, släktträff, dop, bröllop och andra jubileum. Vi kan erbjuda en stor festvåning samt ett flertal mindre salonger som tillsammans skapar en stor vacker Bankettsal.Har ni bröllopsfester hos er?

Vi har haft både mindre och större bröllop hos oss genom åren och har god erfarenhet.
Se gärna vår checklista här för er planering. https://ivakonferens.se/wp-content/uploads/2019/02/Checklistabrolloppdf-1-1.pdfKan ni ordna med menykort och placeringskort vid bröllop och fest?

Vår erfarenhet är att dessa festligheter oftast har ett specifikt tema så menykort och placeringskort behöver vi få av värdparet tillsammans med en bordsplan där även eventuell specialkost finns noterad.