Vanliga frågor om Mat & Dryck
Mat & Dryck
Meddela oss senast 10 dagar före aktuellt evenemangsdatum, så ordnar vi med alternativ till de som önskar specialkost.
Vi utgår från Livsmedelsverkets 14 allergener vilket är de vanligast förekommande av specialkost.
Tänk på att hellre ta en fikapaus för mycket än för lite, så sessionerna under dagen inte blir för långa. Är det endast plats för en kortare lunch, rekommenderar vi något enklare än den bordsserverade lunchen i vår festvåning. Skall lunchen utnyttjas för mingel eller samverkan är det alltid bra med mingellunch, där vi kan erbjuda olika alternativ.
Vi kan ebjuda allt från trevliga frukostfikan till luncher, kakbufféer, middagar och mingel.
Om vi i förväg får reda på specialkostönskemål kan vi självklart ordna alternativ till dessa.
När ni bokar hos oss ordnar vi självklart med både lokal och den förtäring ni önskar.
Restaurang Grodan serverar likvärdiga menyer till restauranggäster som till våra konferensgäster. Däremot har restaurangen alltid sina klassiska rätter på menyn såsom raggmunk, kalvlever, biff Rydberg och fiskgryta.
Mat- och dryckesalternativen är stora för alla typer av evenemang. Vi kommer gärna med förslag.
På vår hemsida under fliken Mat & dryck finns alla aktuella menyer anpassade efter säsong.
4-5 glas på en flaska vin och 7-8 glas på en flaska mousserande / champagne.
Vid en fördrink innan middagen behövs inte några stora mängder tilltugg. Våra små fina kanapéer är trevliga och serveras som strutar. Annars passar även snacks i form av chips, nötter, oliver och liknande bra.
Vi erbjuder både mingeltallrikar, Take and stay-lådor och matiga smörgåsar som alternativ till sittande lunch.
Det går bra vilket som. Ibland bestämmer värdparet vilket sortiment som ska finnas och vad som ingår. Men många fester har också bar där gästerna köper själva under kvällen.
Det går bra vilket som. När man tar med egen tårta tar vi ut en kostnad för servering.
Det går utmärkt. Korv med bröd brukar vara populärt på sena timmen. Även matig paj, baguetter och Jansons Frestelse.
Det blir allt vanligare med kostavvikelser och vårt stora kök har bra kapacitet att hantera det.
Däremot är det viktigt att meddela detta i god tid innan mötet för en smidig service. Allergier, vegan och vegetarisk kost är självklarheter, däremot inte olika typer av dieter. IVA Konferenscenter samarbetar med Restaurang Grodan, som lagar förstklassig konferenslunch.
Läs mer och ta del av menyn på Restaurang Grodan